Asfaltstransport i Västerås & hela Sverige

Letar du efter en pålitlig partner för asfaltstransporter? Vi på Mälardalens Lastväxlarcentral har mångårig erfarenhet av att transportera asfalt och tar oss gärna an ditt uppdrag. Våra uppdrag inom asfaltstransporter kan se olika ut men ofta när vi transporterar asfalt används det på byggplatser eller för att reparera och lägga nya vägar.

En pålitlig partner inom asfaltstransport

Vid asfaltstransporter har vi hjälp av både kunniga förare och en flexibel fordonsflotta som är specialutrustad för att punktligt transportera din asfalt på säkrast möjliga sätt. Vi om några vet att asfaltstransporter är viktiga för både infrastrukturen och om- och nybyggnationen av samhället i stort. När du anlitar oss för att transportera asfalt får du en pålitlig partner som sätter de anställdas villkor, miljöarbete och säkerhet högt på agendan.

Kontakta oss för asfaltstransport

Mälardalens Lastväxlarcentral finns i Västerås och transporterar asfalt i hela landet. Om du har frågor om vårt arbetssätt, vår fordonsflotta eller önskar prisuppgift är du välkommen att kontakta oss så återkopplar vi till dig så snart vi kan.