Maskintransporter i Västerås & hela Sverige

Vi på Mälardalens Lastväxlarcentral har gedigen erfarenhet av maskintransporter i hela landet. Oavsett om du behöver hjälp med specialtransporter eller behöver transportera maskiner inom industri, jordbruk eller lösgods har vi kunskapen och utrustningen som krävs.

Maskintransporter blir enkelt med oss

Vi erbjuder heltäckande lösningar inom maskintransporter och gör processen enkel för dig genom att ta ett helhetsansvar för transporten. Vår fordonsflotta har kapacitet för allt från mindre transporter till mer omfattande arbeten där flertalet tunga maskiner behöver flyttas. Inget jobb är för stort eller litet för oss när det kommer till maskintransporter!

Vi är en pålitlig partner för maskintransporter

Mälardalens Lastväxlarcentral strävar efter att alltid vara en pålitlig partner och sätter våra kunders nöjdhet, anställdas villkor och vårt miljöarbete högt på agendan. Med vårt breda kontaktnät och många år i branschen kan vi även ta oss an udda och komplicerade transporter med ett gott slutresultat. Vi garanterar att dina maskiner smidigt kommer flyttas från punkt A till B av kompetent och erfaren personal med stort engagemang.

Kontakta oss för maskintransporter

Har du frågor om vårt arbete med maskintransporter eller önskar du offert?
Kontakta oss gärna så återkopplar vi till dig så snart vi har möjlighet!