Specialtransporter
i Västerås

Behöver du skräddarsydda specialtransporter – Hos MLC Transport i Västerås får du säkra och effektiva lösningar för dina unika behov. Med vår mångsidiga fordonsflotta och erfarna förare garanterar vi trygg leverans av allt från tunga maskiner till skrymmande gods.

Specialtransporter Västerås

Mälardalens Lastväxlarcentral erbjuder specialtransporter som är anpassade efter dina specifika behov. Vi har en stor och flexibel fordonsflotta som kan hjälpa dig att transportera ditt gods på ett säkert och effektivt sätt. Våra fordon är utrustade för att kunna hjälpa dig att transportera både stora och små föremål, såväl som farligt gods. Våra förare har kompetens och erfarenheten som krävs att hantera alla typer av transporter, så vi kan garantera att dina ägodelar kommer fram säkert på överenskommen tid. Specialtransporter är ett brett uttryck som kan innefatta mycket – men vi kan lösa det mesta och har erfarenhet av att transportera allt från maskiner till byggnader.

Exempel på specialtransporter vi åtar oss:

  • Mobila krossar
  • Grävmaskiner
  • Skogsmaskiner
  • Båtar
  • Industrimaskiner
  • Hus
  • Kranbilar

Kontakta oss för specialtransporter

Vi har kapacitet att ta oss an även komplicerade och krävande specialtransporter - har du frågor om hur vi arbetar eller önskar du en offert?
Kontakta oss gärna så återkopplar vi till dig så snart vi har möjlighet!

Våra övriga tjänster

MLCTransport - Vår tjänst Specialtransporter

Maskintransporter

MLC Transport har lång erfarenhet av maskintransporter i hela landet. Vi har rätt utrustning för industrin, jordbruket och lösgods. Vi tar helhetsansvar och fokuserar på kundnöjdhet, anställdas villkor och miljöarbete. Välj oss för smidiga och effektiva maskintransporter.

MLCTransport - Vår tjänst Asfaltstransport

Asfaltstransport

Behöver du pålitlig asfalttransport – MLC Transport erbjuder expertis och flexibilitet för dina projekt i Västerås och Sverige. Med fokus på säkerhet och miljö är vi din pålitliga partner för effektiva asfaltleveranser.

MLCTransport - Vår tjänst Grustransporter

Grustransporter

Letar du efter pålitliga grustransporter – Hos MLC Transport får du expertis och flexibilitet för dina projekt i Västerås och hela Sverige. Vi prioriterar säkerhet och miljö, vilket gör oss till din pålitliga partner för effektiva grusleveranser.

MLCTransport - Vår tjänst Asfaltstransport

Transportförmedlare

Transportförmedling är avgörande för effektiva logistikflöden och tidiga leveranser. Vi på MLC Transport avlastar företag med erfarenhet och faciliteter för att hantera fraktbokningar och logistikadministration, vilket minimerar kostnader och optimerar rutter. Upptäck hur vi kan förbättra din verksamhets logistik.